Personen- en Familierecht

Het personen- en familierecht bestaat uit veel zaken van verschillende aard. Voor al deze verschillende type zaken heeft Van Sikkelerus & Ray een specialist (al dan niet lid van de Vfas) in huis.

Van Sikkelerus & Ray Advocaten kan u bijstaan in onder andere echtscheidingsprocedures waarbij de nadruk op een echtscheiding ligt. Zowel nationale als internationale scheidingsprocedures kunnen worden gevoerd.

Naast echtscheiding kan Van Sikkelerus & Ray Advocaten u ook bijstaan in alimentatieprocedures. Er kan zowel behoefte zijn aan het vragen van alimentatie maar ook kunnen wij u bijstaan om verweer te voeren tegen een verzoek tot verkrijging van alimentatie dan wel een verzoek tot wijziging van een bestaande alimentatieverplichting.

Wij kunnen u ook juridisch adviseren om een goed ouderschapsplan en/of echtscheidingsconvenant op te stellen. Het is belangrijk dat u juridisch de zaken goed regelt in een schriftelijke overeenkomst.

Op het gebied van omgangsregelingen, gezagskwesties, uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, naamswijzigingen, curatele en voogdijkwesties heeft Van Sikkelerus & Ray Advocaten ook gespecialiseerde kennis in huis.

Ook kan op basis van mediation of bemiddeling een gemeenschappelijke procedure gevoerd worden met speciaal daarvoor geldende all-in tarieven.

 

 
Alle rechten voorbehouden.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy statement