De advocaten

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. mr. D.W.J. van Sikkelerus staat geregistreerd op Arbeidsrecht en Huurrecht;
b. mr. S.A. Ray staat geregistreerd op Personen- en familierecht en Erfrecht;
c. mr. R.F. van Leeuwen staat geregistreerd op Arbeidrecht en Strafrecht;
d. mr. M.R. de Kok staat geregistreerd op Strafrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Serge Ray

mr. S.A. Ray heeft aan de Universiteit van Maastricht (2000) rechten gestudeerd en aan de European University in Antwerpen (1996) bedrijfskunde. Later heeft mr. S.A. Ray een aantal post universitaire opleidingen met succes doorlopen, waaronder een specialisatieopleiding op het rechtsgebied personen- en familierecht en een mediationopleiding op het rechtsgebied personen- en familierecht.

mr. S.A. Ray is in 2001 als advocaat beëdigd en heeft met mr. D.W.J. van Sikkelerus in 2005 het advocatenkantoor Van Sikkelerus & Ray Advocaten opgericht. Mr. S.A. Ray is sinds 2006 specialist en mediator personen- en familierecht en lid van de Vfas (Vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars).

Naast personen- en familierecht en mediation houdt mr. S.A. Ray zich ook bezig met faillissementsrecht en incassoprocedures en staat hij ook zijn clienten bij in strafzaken.

Tel.: +31-10-4522767
Email: ray@vsradvocaten.nl

Dick van Sikkelerus

mr. D.W.J. van Sikkelerus heeft aan de Erasmus Universiteit (1999) rechten gestudeerd. Later heeft mr. Van Sikkelerus zich toegelegd op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en staat hij ook zijn clienten bij in strafzaken.

mr. D.W.J. Van Sikkelerus is in 1999 als advocaat beëdigd en heeft met mr. S.A. Ray in 2005 het advocatenkantoor Van Sikkelerus & Ray Advocaten opgericht. Mr. D.W.J. van Sikkelerus is sinds 2003 lid van de VRAA (Vereniging van Rotterdamse arbeidsrecht advocaten).

Tel.: +31-10-4522767
Email: vansikkelerus@vsradvocaten.nl
LinkedIn: profiel

Renout van Leeuwen

mr. R.F. van Leeuwen heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (2006) rechten gestudeerd.

mr. R.F. van Leeuwen is in april 2007 als advocaat beëdigd en heeft zich toegelegd op de algemene praktijk, met accenten op het arbeidsrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en het strafrecht. Daarnaast heeft mr. R.F. van Leeuwen ervaring op het gebied van het WIPO-procedures (procedure over overnames van domeinnamen).

Per 1 januari 2017 is mr. R.F. van Leeuwen toegetreden als partner. mr. R.F. van Leeuwen is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten en is lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrechten Advocaten (VRAA).

Tel.: +31-10-4522767
Email: leeuwen@vsradvocaten.nl
LinkedIn: profiel

Mark de Kok

mr. M.R. de Kok heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht (2012) (master Recht & Onderneming).

mr. M.R. de Kok is sinds 2013 advocaat en werkzaam bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten. mr. M.R. de Kok legt zich toe op de algemene praktijk en staat hij tevens zijn clienten bij in strafzaken.

Tel.: +31-10-4522767
Email: dekok@vsradvocaten.nl

Nathan de Haas

mr. N.S. de Haas heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (master Arbeidsrecht) en is sinds 2016 werkzaam bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten.

Als advocaat bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten legt mr. N.S. de Haas zich toe op het arbeidsrecht en contractenrecht. Ook staat hij zijn cliënten bij in strafzaken.

Tel.: +31-10-4522767
Email: haas@vsradvocaten.nl

Daniël Urbanus

mr. D.W.E. Urbanus heeft in juli 2016 zijn master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Tijdens zijn studie heeft Daniël een exchangeprogramma aan de Universitá Commerciale Luigi Bocconi in Milaan gevolgd en als juridisch adviseur bij een Rotterdams e-commercebureau gewerkt.

Daniël is sinds medio 2017 bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten in dienst en legt zich toe op de algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het algemeen verbintenissenrecht, huurrecht en het arbeidsrecht.

In zijn vrije tijd staat Daniël op het hockeyveld, of zit hij achter zijn drumstel. Ook bezoekt hij graag concerten en festivals.

Tel.: +31-10-4522767
Email: urbanus@vsradvocaten.nl

Nadja van Voorst

mr. N.M.A. van Voorst is sinds 2019 in dienst en op in februari 2020 beëdigd als advocaat door de Rechtbank Rotterdam.

Zij houdt zich met name bezig met het arbeidsrecht en personen- en familierecht.

Zij heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft hierna de master Arbeidsrecht en de master Ondernemingsrecht gevolgd.

Secretariaat

Onze vakbekwame en altijd opgewekte dames van het secretariaat staan voor u klaar.

Tel.: +31-10-4522767
Email: info@vsradvocaten.nl

 

 
Alle rechten voorbehouden.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy statement