De advocaten

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. mr. D.W.J. van Sikkelerus staat geregistreerd op Arbeidsrecht en Verbintenissenrecht;
b. mr. S.A. Ray staat geregistreerd op Personen- en familierecht en Erfrecht;
c. mr. R.F. van Leeuwen staat geregistreerd op Arbeidsrecht en Strafrecht;
d. mr. D.W.E. Urbanus staat geregistreerd op Huurrecht en Strafrecht;
e. mr. G. Wurpel staat geregistreerd op Strafrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Serge Ray

mr. S.A. Ray heeft aan de Universiteit van Maastricht (2000) rechten gestudeerd en aan de European University in Antwerpen (1996) bedrijfskunde. Later heeft mr. S.A. Ray een aantal post universitaire opleidingen met succes doorlopen, waaronder een specialisatieopleiding op het rechtsgebied personen- en familierecht en een mediationopleiding op het rechtsgebied personen- en familierecht.

mr. S.A. Ray is in 2001 als advocaat beëdigd en heeft met mr. D.W.J. van Sikkelerus in 2005 het advocatenkantoor Van Sikkelerus & Ray Advocaten opgericht. Mr. S.A. Ray is sinds 2006 specialist en mediator personen- en familierecht en lid van de Vfas (Vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars).

Naast personen- en familierecht en mediation houdt mr. S.A. Ray zich ook bezig met faillissementsrecht en incassoprocedures en staat hij ook zijn clienten bij in strafzaken.

Tel.: +31-10-4522767
Email: ray@vsradvocaten.nl

Dick van Sikkelerus

mr. D.W.J. van Sikkelerus heeft aan de Erasmus Universiteit (1999) rechten gestudeerd. Later heeft mr. Van Sikkelerus zich toegelegd op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en staat hij ook zijn clienten bij in strafzaken.

mr. D.W.J. Van Sikkelerus is in 1999 als advocaat beëdigd en heeft met mr. S.A. Ray in 2005 het advocatenkantoor Van Sikkelerus & Ray Advocaten opgericht. Mr. D.W.J. van Sikkelerus is sinds 2003 lid van de VRAA (Vereniging van Rotterdamse arbeidsrecht advocaten).

Tel.: +31-10-4522767
Email: vansikkelerus@vsradvocaten.nl
LinkedIn: profiel

Renout van Leeuwen

mr. R.F. van Leeuwen heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (2006) rechten gestudeerd.

mr. R.F. van Leeuwen is in april 2007 als advocaat beëdigd en heeft zich toegelegd op de algemene praktijk, met accenten op het arbeidsrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en het strafrecht. Daarnaast heeft mr. R.F. van Leeuwen ervaring op het gebied van het WIPO-procedures (procedure over overnames van domeinnamen).

Per 1 januari 2017 is mr. R.F. van Leeuwen toegetreden als partner. mr. R.F. van Leeuwen is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten en is lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrechten Advocaten (VRAA).

Tel.: +31-10-4522767
Email: leeuwen@vsradvocaten.nl
LinkedIn: profiel

Daniël Urbanus

mr. D.W.E. Urbanus heeft in juli 2016 zijn master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Tijdens zijn studie heeft Daniël een exchangeprogramma aan de Universitá Commerciale Luigi Bocconi in Milaan gevolgd en als juridisch adviseur bij een Rotterdams e-commercebureau gewerkt.

Daniël is sinds medio 2017 bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten in dienst en legt zich toe op de algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het algemeen verbintenissenrecht en het huurrecht.

Tel.: +31-10-4522767
Email: urbanus@vsradvocaten.nl

Nathalie van der Werf

mr. N.S. (Nathalie) van der Werf is sinds 2021 in dienst bij Van Sikkelerus & Ray advocaten en is in januari 2023 beëdigd als advocaat door de Rechtbank Rotterdam.

Zij houdt zich met name bezig met het personen- en familierecht en arbeidsrecht.

Nathalie heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Leiden en heeft hierna de master Civiel Recht gevolgd. Zij was naast haar studie actief betrokken bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam.

Tel.: +31-10-4522767
Mobiel: +31-6-18840095
Email: vanderwerf@vsradvocaten.nl

Giel Wurpel

mr. G.W. Wurpel heeft in 2017 de master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en is in mei 2018 beëdigd als advocaat. Voorheen is hij ruim drie jaar lang werkzaam geweest bij een gespecialiseerd strafrechtkantoor in het zuiden.

In april 2021 heeft Giel de overstap gemaakt naar Van Sikkelerus & Ray Advocaten waar hij (wederom) een algemene strafrechtpraktijk voert.

Giel is betrokken, gedreven en zet de belangen van zijn cliënten voorop. Hij zet zich volledig in voor iedere (straf)zaak waarbij hij streeft naar het hoogst haalbare resultaat voor zijn cliënt.

Tel.: +31-10-4522767
Mobiel: +31-6-34090156
Email: wurpel@vsradvocaten.nl

Secretariaat

Onze vakbekwame en altijd opgewekte dames van het secretariaat staan voor u klaar.

Tel.: +31-10-4522767
Email: info@vsradvocaten.nl

 

 
Alle rechten voorbehouden.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy statement