De advocaten

Serge Ray

mr. S.A. Ray heeft aan de Universiteit van Maastricht (2000) rechten gestudeerd en aan de European University in Antwerpen (1996) bedrijfskunde. Later heeft mr. S.A. Ray een aantal post universitaire opleidingen met succes doorlopen, waaronder een specialisatieopleiding op het rechtsgebied personen- en familierecht en een mediationopleiding op het rechtsgebied personen- en familierecht.

mr. S.A. Ray is in 2001 als advocaat beëdigd en heeft met mr. D.W.J. van Sikkelerus in 2005 het advocatenkantoor Van Sikkelerus & Ray Advocaten opgericht. Mr. S.A. Ray is sinds 2006 specialist en mediator personen- en familierecht en lid van de Vfas (Vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars).

Naast personen- en familierecht en mediation houdt mr. S.A. Ray zich ook bezig met faillissementsrecht en incassoprocedures en staat hij ook zijn clienten bij in strafzaken.

Tel.: +31-10-4522767
Email: ray@vsradvocaten.nl

Dick van Sikkelerus

mr. D.W.J. van Sikkelerus heeft aan de Erasmus Universiteit (1999) rechten gestudeerd. Later heeft mr. Van Sikkelerus zich toegelegd op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en staat hij ook zijn clienten bij in strafzaken.

mr. D.W.J. Van Sikkelerus is in 1999 als advocaat beëdigd en heeft met mr. S.A. Ray in 2005 het advocatenkantoor Van Sikkelerus & Ray Advocaten opgericht. Mr. D.W.J. van Sikkelerus is sinds 2003 lid van de VRAA (Vereniging van Rotterdamse arbeidsrecht advocaten).

Tel.: +31-10-4522767
Email: vansikkelerus@vsradvocaten.nl
LinkedIn: profiel

Renout van Leeuwen

mr. R.F. van Leeuwen heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (2006) rechten gestudeerd.

mr. R.F. van Leeuwen is in april 2007 als advocaat beëdigd en heeft zich toegelegd op de algemene praktijk, met accenten op het arbeidsrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en het strafrecht. Daarnaast heeft mr. R.F. van Leeuwen ervaring op het gebied van het WIPO-procedures (procedure over overnames van domeinnamen).

Per 1 januari 2017 is mr. R.F. van Leeuwen toegetreden als partner. mr. R.F. van Leeuwen is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten

Tel.: +31-10-4522767
Email: leeuwen@vsradvocaten.nl
LinkedIn: profiel

Mark de Kok

mr. M.R. de Kok heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht (2012) (master Recht & Onderneming).

mr. M.R. de Kok is sinds 2013 advocaat en werkzaam bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten. mr. M.R. de Kok legt zich toe op de algemene praktijk en staat hij tevens zijn clienten bij in strafzaken.

Tel.: +31-10-4522767
Email: dekok@vsradvocaten.nl

Sylvia Sturrus-Burger

mr. Sylvia Sturrus-Burger heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft zowel de master strafrecht als de togamaster afgerond.

Sinds juli 2013 is mr. Sturrus-Burger werkzaam als advocaat bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten en zij legt zich toe op de algemene praktijk.

Tel.: +31-10-4522767
Email: burger@vsradvocaten.nl

Lisanne Winde

mr. drs. Lisanne Winde heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zowel Economie & Bedrijfseconomie als Nederlands recht (master Arbeidsrecht) gestudeerd. Sinds december 2014 is mr. drs. L. Winde als advocaat werkzaam bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten en legt zij zich toe op de algemene praktijk.

Daniël Urbanus

mr. D.W.E. Urbanus heeft in juli 2016 zijn master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Tijdens zijn studie heeft Daniël een exchangeprogramma aan de Universitá Commerciale Luigi Bocconi in Milaan gevolgd en als juridisch adviseur bij een Rotterdams e-commercebureau gewerkt.

Daniël is sinds medio 2017 bij Van Sikkelerus & Ray Advocaten in dienst en legt zich toe op de algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het algemeen verbintenissenrecht, huurrecht en het arbeidsrecht.

In zijn vrije tijd staat Daniël op het hockeyveld, of zit hij achter zijn drumstel. Ook bezoekt hij graag concerten en festivals.

Tel.: +31-10-4522767
Email: urbanus@vsradvocaten.nl

Secretariaat

Onze vakbekwame en altijd opgewekte dames van het secretariaat staan voor u klaar.

Tel.: +31-10-4522767
Email: info@vsradvocaten.nl

 

 
Alle rechten voorbehouden.
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy statement